Kleine beurt in Stadskanaal

Bij Vakgarage Van Staalduinen Bv wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Staalduinen Bv niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Staalduinen Bv voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Stadskanaal altijd langs Vakgarage Van Staalduinen Bv om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Stadskanaal? Kom dan langs Veenstraat 3 in Stadskanaal (Groningen). Of neem contact op via mail info@vakgaragevanstaalduinen.nl of bel naar 0599-659333.

Contactgegevens

Vakgarage Van Staalduinen Bv
Veenstraat 3
9502 EZ Stadskanaal

tel.: 0599-659333
mail: info@vakgaragevanstaalduinen.nl